Cerc Pastoral Șerbănești – Păușești 7 august 2016

9 august / Administrativ / Preot Vasile-Emanoil Găman

      În Parohia Șerbănești din localitatea Păușești, judeţul Vâlcea, a avut loc duminică 7 august 2016, la orele 11,30 cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, reuniunea preoților Cercului Pastoral – misionar 1.

Taina Sfântului Maslu a marcat întâlnirea și aceasta a continuat cu susținerea temei numite ”Cultivarea iubirii, a prieteniei și a respectului față de aproapele precum și ajutorarea oamenilor nevoiași – valori esențiale în vederea formării tineretului creștin ortodox” , susținută de părintele paroh Roland Deaconu.

Mălin –Constantin Zamfir, responsabilul cercului, a condus discuțiile din partea a doua a întrunirii spre analizarea și accentuarea activităţilor cultural-educative pentru atragerea şi formarea copiilor şi a tinerilor în spiritul creştin ortodox prin continuarea activităţilor pastorale de catehizare a tineretului prin intermediul proiectului „Hristos împărtăşit copiilor”, dat fiind direcția greșită pe care merge astăzi întreaga lume.

Următorul Cerc Pastoral al acestui grup de preoți, va avea loc pe 14 septembrie, la Parohia Tâlvâci – Păușești, iar tema v-a fi ”Tinerii credincioși, bucurie pentru familie, Biserică și neam”.

Inapoi